Ski servis

Ročni ski servis - le NAJBOLJŠE za vašo SKI opremo! 

Zaradi izkušenj s servisiranjem smuči/bordov (in lastnih užitkov) smo se odločili, da ponudimo našim strankam le najboljše za zmerno ceno. Ponujamo vam najbolj kakovostno izvedbo ski servisa - ročni ski servis. Ročni servis ski opreme omogoča bolj natančno in trajnejšo izvedbo servisa. S posebnim orodjem optimalno obdelamo robove ski opreme, ročna maža pa obstoji na drsni plošči veliko dlje. Življenjska doba vaših smuči oz. bordov bo bistveno daljša z ročnim servisiranjem kot s strojnim servisiranjem!

Ročni servis robnikov omogoča veliko bolj natančno in kakovostnejšo pripravo robnikov. Z vrhunsko opremo za ostrenje robnikov z raznimi tehnikami obdelave ostrino in naklon robnika izboljšamo in ga naredimo trajnejšega. Značilno za ročni ski servis je, da robnik obdelamo le toliko, kot je najboljše za dolgoročno uporabo ski opreme. Ta postopek dopušča stranki da lahko po želji izbira želeni kot robnika (od 85 do 90 stopinj). Stranski robnik se pripravi glede na disciplino:

  • smuk, super G, veleslalom se brusi na 89°-87°,
  • slalom pa na 87°-85°. 

Z generičnim strojnim obdelovanjem tega ni nikoli mogoče doseči v takšni meri. 

Ročna maža ski opreme nadgradi naš poseben odnos do ski opreme. Če je potrebno, najprej popravimo poškodbe na drsni plošči, šele nato pričnemo s procesom maže. Pri ročni impregnaciji drsno ploščo segrevamo s posebno napravo ob tem pa nanjo nanašamo kakovostno mažo. Z intenzivnim postopkom omogočimo, da optimalno segreta površina v celoti posrka mažo. Skrbno pripravljena (z ročno mažo ski opreme) drsna plošča tako na smučišču obdrži veliko dlje kvalitetne sposobnosti.