• BH RX Team Carbon 5.5

BH RX Team Carbon 5.5

  • Proizvajalec: BH
  • Šifra: LC550
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 3,128.00€


Plačilni pogoji: na obroke – do 72 obrokov ali 5% gotovinski popust! Kolo se naroča pri proizvajalcu le po fiksnem naročilu za znanega kupca.

Premium doživljenjska garancija: BH nudi premium doživljensko garancijo za vse svoje okvirje pod pogoji določenimi na njihovi spletni strani.

BREZPLAČNO: profesionalen nulti in prvi servis ter nastavitev geometrije za posameznega kolesarja. Pred predajo kolesa vedno naredimo temeljito testno vožnjo v izogib potencialnim težavam.

Podjetje BH, kar je kratica za Beistegui Hermanos ali bratje Beistegui je bilo ustanovljeno že daljnega leta 1909. Konstantno delo na razvoju je postopno rezultiralo na rasti podjetja iz lokalnega proizvajalca v globalno družbo prisotno na vseh celinah našega planeta. Njihova kolesa uporabljajo tekmovalci, ki tekmujejo na dirkah najvišjega ranga (npr. Tour de France, Ironman,...).

BH RX Team je cyclo-cross okvir iz 100% monocoque karbona. Pri konstruiranju okvirja so imeli v mislih želje kolesarjev v tej disciplini, ki se ne ozirajo na vreme oz. teren. Oblikovan je bil v sodelovanju z nekaterimi izkušenimi tekmovalci, ki so sooblikoval ta sodobni okvir za cyclo - cross.

Ker je vse dimenzionirano okoli novega standarda gonilne osi BB386EVO, je ohišje gonilnega ležaja povsem karbonsko, v katerega pa lahko vstavimo tudi ostale gonilke (Campagnolo UT, Shimano 24mm, SRAM GXP in FSA Mega Exo). To pomeni večjo trdnost in boljši prenos energije od kolesarja na gonilno os. Os omogoča uporabo najširših obročnikov, ki so potrebni v izogib nabiranja blata.

Za večjo varnost in trdnost so uporabili širše 12mm osi pest, ki so optimalne za montažo rotorjev po standardu »Shimano Flat Mount«. Podsedežna opora elegantno skrije morebitno baterijo Di2.

V celoti na novo zgrajena 1,5 inčna konična vilica je optimalno torzijsko toga, omogoča natančno vodljivost in eliminira hrup in vibracije med zaviranjem.

Frame

FRAME
RX Team Evo Carbon Monocoque
FORK
Rx Team Evo, Integrated Tapered,Full Carbon 1.5"
STEM
BH SL
HEADSET
BH SL Integrated Sealed Bearing

Divetrain

SHIFT LEVERS
Shimano GRX Hydra
REAR DERAILLEUR
Shimano Ultegra Hydra
FRONT DERAILLEUR
Shimano RX
CRANK SET
Rotor 46/36
CASSETE
Shimano 105 11/34
CHAIN
FSA TH-CN1102

Brakes

FRONT BRAKE
Shimano Ultegra Hydraulic
REAR BRAKE
Shimano Ultegra Hydraulic

Wheelset

WHEELSET
Shimano RS170 Disc
TIRES
Michelin Mud2 700 X30

Seat

SADDLE
Prologo Kappa
SEAT CLAMP
BH RX
SEATPOST
BH Lite 31,6

Cockpit

HANDLEBAR
BH Lite Compact