BH GRAVELX ALU 2.0

  • Proizvajalec: BH
  • Šifra: LG201
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 1,890.00€


Plačilni pogoji: gotovina/nakazilo/na obroke – do 72 obrokov! Popust žal ni možen. Kolo se naroča pri proizvajalcu le po fiksnem naročilu za znanega kupca.

Premium doživljenjska garancija: BH nudi premium doživljensko garancijo za vse svoje okvirje pod pogoji določenimi na njihovi spletni strani.

BREZPLAČNO: profesionalen nulti in prvi servis ter nastavitev geometrije za posameznega kolesarja. Pred predajo kolesa vedno naredimo temeljito testno vožnjo v izogib potencialnim težavam.

Podjetje BH, kar je kratica za Beistegui Hermanos ali bratje Beistegui je bilo ustanovljeno že daljnega leta 1909. Konstantno delo na razvoju je postopno rezultiralo na rasti podjetja iz lokalnega proizvajalca v globalno družbo prisotno na vseh celinah našega planeta. Njihova kolesa uporabljajo tekmovalci, ki tekmujejo na dirkah najvišjega ranga (npr. Tour de France, Ironman,...).

GravelX ALU je bil ustvarjen z mislijo združitve dveh svetov. Ko ti je dovolj asfalta in prometne ceste, zaviješ na stranski makadam in uživaš dalje. Zaradi geometrije podrejene udobju in stabilnosti je to okvir za tiste kolesarje, ki želijo dolge ure uživati v sedlu. Gravel X ALU je oblikovan po tehnologiji hydroforming, ki dovoljuje različne oblike okvirja in s tem boljše blaženje udarcev ter višjo vzvojno trdnost. Tako je kolo homogeno in se zelo dobro obnaša tako na asfaltu kot tudi na makadamu.

Design zadnjih vilic (chainstay) je asimetričen z namenom maksimalne togosti zadnjega trikotnika. Možnost je tudi montaže prtljažnika.

Frame

Frame
Gravel X Alloy 7005 Hydroforming
Fork
Gravel X Carbon 1.5"
Stem
BH SL
Headset
BH SL Integrated Sealed Bearing

Divetrain

Shift levers
Shimano 105 Hydra
Rear derailleur
Shimano GRX
Front derailleur
No
Crank set
FSA Vero Pro 40 Mono
Cassete
Shimano SLX 11/42
Chain
FSA TH-CN1102

Brakes

Front brake
Shimano Disc Hydra
Rear brake
Shimano Disc Hydra

Wheelset

Wheelset
Shimano RS171 Disc
Tires
Hutchinson Overide 700x38

Seat

Saddle
San Marco Monza
Seat clamp
BH Gravel X
Seatpost
BH Lite 27,2

Cockpit

Handlebar
BH Lite Gravel