• BH GravelX Evo 3.0

BH GravelX Evo 3.0

  • Proizvajalec: BH
  • Šifra: LC300
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 3,019.00€


Plačilni pogoji: na obroke – do 72 obrokov ali 5% gotovinski popust! Kolo se naroča pri proizvajalcu le po fiksnem naročilu za znanega kupca.

Premium doživljenjska garancija: BH nudi premium doživljensko garancijo za vse svoje okvirje pod pogoji določenimi na njihovi spletni strani.

BREZPLAČNO: profesionalen nulti in prvi servis ter nastavitev geometrije za posameznega kolesarja. Pred predajo kolesa vedno naredimo temeljito testno vožnjo v izogib potencialnim težavam.

Podjetje BH, kar je kratica za Beistegui Hermanos ali bratje Beistegui je bilo ustanovljeno že daljnega leta 1909. Konstantno delo na razvoju je postopno rezultiralo na rasti podjetja iz lokalnega proizvajalca v globalno družbo prisotno na vseh celinah našega planeta. Njihova kolesa uporabljajo tekmovalci, ki tekmujejo na dirkah najvišjega ranga (npr. Tour de France, Ironman,...).

GravelX Carbon je bil ustvarjen z mislijo združitve dveh svetov. Ko ti je dovolj asfalta in prometne ceste, zaviješ na stranski makadam in uživaš dalje. Zaradi geometrije podrejene udobju in stabilnosti je to okvir za tiste kolesarje, ki želijo dolge ure uživati v sedlu. Okvir je izdelan iz karbona T800 in T500 vodilnega proizvajalca kompozitnih materialov Toray. Pri izdelavi so uporabili tehniko HCIM (Hollow Core Internal Moulding) kalupiranja. Znana so po tem, da so zelo lahka in vzdržljiva. Tako je kolo homogeno in se zelo dobro obnaša tako na asfaltu kot tudi na makadamu.

Baterija za Shimano Di2 je skrita v sedežno cev. Možnost je tudi montaže prtljažnika.

Frame

FRAME
Gravel X Carbon Monocoque
FORK
Gravel X Evo Carbon 1.5"
STEM
BH SL
HEADSET
BH SL Integrated Sealed Bearing

Divetrain

SHIFT LEVERS
Shimano GRX Hydra
REAR DERAILLEUR
Shimano GRX
FRONT DERAILLEUR
Shimano GRX
CRANK SET
FSA Gossamer 386 50x34
CASSETE
Shimano 105 11/34
CHAIN
FSA TH-CN1102

Brakes

FRONT BRAKE
Shimano GRX Hydra
REAR BRAKE
Shimano GRX Hydra

Wheelset

WHEELSET
Shimano RS170 Disc
TIRES
Hutchinson Overide 700x38

Seat

SADDLE
Prologo Nago RS
SEAT CLAMP
BH Gravel X
SEATPOST
BH Lite 27,2

Cockpit

HANDLEBAR
BH Lite Gravel