• BH XTEP LYNX PRO 0.9 (več barv)

BH XTEP LYNX PRO 0.8 (več barv)

 • Proizvajalec: BH
 • Šifra: ES083
 • Razpoložljivost: Pre-Order
 • 8,499.90€
 • 6,299.90€


Plačilni pogoji: nakazilo/na obroke – do 84 obrokov! Kolo se naroča pri proizvajalcu le po fiksnem naročilu za znanega kupca.

Premium doživljenjska garancija: BH nudi premium doživljensko garancijo za vse svoje okvirje pod pogoji določenimi na njihovi spletni strani. 

BREZPLAČNO: profesionalen nulti in prvi servis ter nastavitev geometrije za posameznega kolesarja. Pred predajo kolesa vedno naredimo temeljito testno vožnjo v izogib potencialnim težavam.

 • karbonski okvir ima zadnji trikotnik, ki je občutno trši in lažji (2,2 kg) kot prejšnji okvir. Vsi kabli so speljani skozi oporo krmila, tako da so se izognili nepotrebnim luknjam za kable v okvirju. Ima eleganten patentirani design z baterijo skrito v okvirju in čudovito estetiko kolesa. Gornja cev se lahko odpre za dostop do baterije (s pomočjo vključene Smart key zapestnice ali ključa). Točka težišča je zelo nizka, kar posledično pomeni odlično lego kolesa.

 • baterija z 21700 Samsungovimi celicami visoke gostote do 183,27Wh/kg. Ima sistem BMS (Battery Management System), ki bdi nad porabo energije in podaljšuje življenjsko dobo baterije v primeru daljših obdobij ne-uporabe. Takrat se avtomatsko vklopi stanje »deep sleep«, ki baterijo ohranja v enakem stanju še 400 dni. Polnjenje baterije je možno direktno na okvirju oz. se baterija sname iz okvirja in se polni v priloženem polnilcu. BH je pri modelih XTEP uporabil nove vrhunske baterijske celice 21700 imenovane tudi 3Tron (5Ah na celico, kar je največ na trgu). Kombinacija boljših materialov in močnejših vodnikov zagotavljajo bistveno več energije (60% več zmogljivosti v primerjavi s trenutno bolj pogostimi 18650 celicami). Višja energijska kapaciteta pa pomeni manjšo potrebo po polnjenju in posledično manj segrevanja. Poleg dolgotrajne življenjske dobe je prednost nove celične tehnologije tudi maksimalna avtonomija. Sistem za upravljanje pametnih baterij zagotavlja do 1.500 ciklov polnjenja.

 • Poleg izbire programov pomoči nam kolo ponuja tudi optimizacijo samih programov po potrebah uporabnika. To lahko spreminjamo tako na samem Shimano displeju EM8000 kot tudi preko pametnega telefona (aplikacija E-tube). Pomoč je v visokem razmerju do 1:3,8 (motor za 380% poveča vaš vložek) in v več stopnjah (ki se lahko prilagajajo-personalizirajo). Zelo uporaben je »Trail način«, ki je optimiziran, da nudi več moči, ko je ta potrebna, oz. moč zniža, ko se jo ne rabi.

 • kompakten in varčen motor Shimano EP8 razvije navor do 85Nm. Motor ima sestavne dele iz magnezija (zato tehta le 2,5kg in se hitro hladi). Je brez upornosti - če je baterija prazna ali jo odstranite s kolesa, lahko kolesarite kot s klasičnem kolesom.


  FRAME

  FRAME

  160mm FullSusp Carbon RC29 BCLayup-alloy rear triangle

  REAR SHOCK

  FOX FLOAT DHX2 Performance

  FORK

  FOX 38 FLOAT Performance 170mm 15QR
  DIVETRAIN

  SHIFT LEVERS

  Shimano SLX

  REAR DERAILLEUR

  Shimano XT 12sp

  CRANK SET

  Shimano 34T-165mm

  CASSETE

  Shimano CSM7100 12sp (10-51T)

  CHAIN

  Shimano CNM6100
  BRAKES

  FRONT BRAKE

  Shimano XT 4 Piston 203mm

  REAR BRAKE

  Shimano XT 4 Piston 203mm
  WHEELSET

  WHEELSET

  DT Swiss H1900 TR

  TIRES

  Maxxis Minion TPI120 Terra EXO TR 29X2,5/2,4

  HUBS

  DT Swiss

  SPOKES

  Stainless Steel
  SEAT

  SADDLE

  Prologo Proxim W450 Stn

  SEAT CLAMP

  Integrated

  SEATPOST

  Race Face DP Aeffect 31,6 
  COCKPIT

  HANDLEBAR

  Race Face Aeffect Riser 35 780mm

  STEM

  BH Evo 35 Fit

  HEADSET

  Acros AIF-545 ICR

  GRIPS

  Ergon GE10
  ACCESSORIES

  CHAINSTAY PROTECTOR

  Double Integrated

  LOCK

  iLock + Security Smart Key Bracelet

  UPGRADE KIT (NOT INCLUDED)

  Xtep Carbon Bottle Cage (included)
  FIT
  Light cable
  TECHNOLOGY

  SYSTEM

  X System

  BATTERY

  720Wh

  MOTOR

  Shimano EP801

  RANGE

  Up to 155 Km

  DISPLAY

  Remoto EN600L