CESTNO KOLO BH G8 6.0

  • Proizvajalec: BH
  • Šifra: K3023
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 5,499.90€
  • 4,499.90€


Na zalogi v velikost M (od 173cm dalje) in v rdeči barvi.

Plačilni pogoji: nakazilo = 4499.90€ ali na obroke (=4599.90) – do 84 obrokov! 

Preberite si test kolesa na Bicikel.com:    https://www.bicikel.com/novica/bh-g8-disc-60-21659

Premium doživljenjska garancija: BH nudi premium doživljensko garancijo za vse svoje okvirje pod pogoji določenimi na njihovi spletni strani.

BREZPLAČNO: profesionalen nulti in prvi servis ter nastavitev geometrije za posameznega kolesarja. Pred predajo kolesa vedno naredimo temeljito testno vožnjo v izogib potencialnim težavam.

Podjetje BH, kar je kratica za Beistegui Hermanos ali bratje Beistegui je bilo ustanovljeno že daljnega leta 1909. Konstantno delo na razvoju je postopno rezultiralo na rasti podjetja iz lokalnega proizvajalca v globalno družbo prisotno na vseh celinah našega planeta. Njihova kolesa uporabljajo tekmovalci, ki tekmujejo na dirkah najvišjega ranga (npr. Tour de France, Ironman,...).

Cestni okvir BH G8 je proizvod visoke tehnologije in evolucija njegovih legendarnih predhodnikov iz serije G7 (in še prej G1, G2, …). Njegovo aerodinamiko so pilili v vetrovniku (ožje, konične in sploščene cevi po celem okvirju) in tako dosegli najnižji možen količnik zračnega upora. Tehnika HCIM (Hollow Core Internal Moulding) kalupiranja onemogoča mehurčke v karbonu in druge majhne nepravilnosti. Sistem ACR pomeni, da so vsi kabli speljani skozi krmilo in krmilno oporo ter grejo direktno v okvir. Teža okvirja znaša le 850g.

Ker je gonilna osovina narejena po standardu BB386EVO, je ohišje gonilnega ležaja povsem karbonsko, v katerega pa lahko vstavimo tudi ostale gonilke (Campagnolo UT, Shimano 24mm, SRAM GXP in FSA Mega Exo).

Podsedežna opora (ki je istočasno tudi shramba bateriji Di2 – patentiran clip sistem) ima največji možni kontakt z okvirjem.

»Slooping« geometrija (posledično nizko težišče) pomaga kolesarju pri pospeševanju tako v šprintu kot v klanec ter z omogoča natančno vodljivostjo.

Hitrost kolesarja zasvoji! Hitreje kot pelješ, želiš še hitreje. Ko v aerodinamični poziciji držiš za krmilo svojega G8, čutiš kako se veter iz sovražnika spreminja v prijaznega sopotnika.

UCI Proteam ekipa Burgos BH vozi na G8 kolesih.


Frame

Frame
Global Concept G8 Disc ACR Carbon Monocoque
Fork
G8 Disc Full Integrated Tapered, Full Carbon 1.5", ACR
Stem
FSA NS ACR
Headset
FSA ACR

Divetrain

Shift levers
Shimano Ultegra DI2 Hydra
Rear derailleur
Shimano Ultegra DI2
Front derailleur
Shimano Ultegra DI2
Crank set
Rotor Vegast 52/36
Cassete
Shimano Ultegra 11/30
Chain
FSA TH-CN1102

Brakes

Front brake
Shimano Ultegra Hydraulic
Rear brake
Shimano Ultegra Hydraulic

Wheelset

Wheelset
Vision Team35
Tires
Hutchinson Nitro 700x 28

Seat

Saddle
Prologo Nago RS
Seat clamp
G8 Integrated
Seatpost
G8 Integrated

Cockpit

Handlebar
FSA Energy ACR Compact