BH Expert 4.5 (na zalogi)

  • Proizvajalec: BH
  • Šifra: K3059
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 1,199.95€


Plačilni pogoji: gotovina/nakazilo/na obroke – do 84 obrokov! 

Na zalogi:

  • v M velikosti (v sivi barvi),
  • v XL velikosti (v sivi barvi)

Premium doživljenjska garancija: BH nudi premium doživljensko garancijo za vse svoje okvirje pod pogoji določenimi na njihovi spletni strani.

BREZPLAČNO: profesionalen nulti in prvi servis ter nastavitev geometrije za posameznega kolesarja. Pred predajo kolesa vedno naredimo temeljito testno vožnjo v izogib potencialnim težavam.

Podjetje BH, kar je kratica za Beistegui Hermanos ali bratje Beistegui je bilo ustanovljeno že daljnega leta 1909. Konstantno delo na razvoju je postopno rezultiralo na rasti podjetja iz lokalnega proizvajalca v globalno družbo prisotno na vseh celinah našega planeta. Njihova kolesa uporabljajo tekmovalci, ki tekmujejo na dirkah najvišjega ranga (npr. Tour de France, Ironman,...). Naše podjetje prodaja njihova kolesa na slovenskem trgu že skoraj 30 let.

Novi okvir BH Expert ima linije/design dražjega modela Ultimate RC. Razvit je bil z namenom doseči maksimum na področju aluminijastih okvirjev. S hidroforming tehnologijo so razvili atraktiven okvir z odličnim kompromisom med togostjo in težo s tem, da so obdržali visoke BH-jeve standarde glede zanesljivosti. Spodnje dele okvirja so ojačali, vrhnje dele pa so naredili bolj elastične in s tem udobnejše za kolesarja. Uporabili so aluminij iz serije 6061 in cevi dveh različnih debelin: debelejše cevi blizu varov oz kritičnih mest in tanjše cevi na manj izpostavljenih mestih. Z geometrijo so dosegli udoben in sproščen položaj za kolesarja. Teža okvirja zato iznaša za aluminij ultra lahkih 1600g.

Rezultat je dobro oblikovan okvir z odličnim prestrezanjem vibracij in z napredno biomehaniko ter z atraktivno obliko s tekočimi linijami in z dodelanimi detajli od glave do zadnje osi. Integrirana konična 1,5-palčna glava okvirja oz. ležišče krmilnih ležajev občutno poveča stransko/torzijsko trdnost.

Kolo se ponaša tudi s sistemom zadnje zavore Evo brake mount system, ki pomeni optimizirano vpetje zadnje zavore in posledično minimalne vibracije pri zaviranju ter večji zavorni učinek.

Kolo vključuje Boost 148 standard pesta, kar skupaj s 12mm votlo osjo poveča stransko/torzijsko trdnost za 20% in hkrati omogoča uporabo obročnikov tako 29 col ki so serijsko vgrajeni kot 27,5+ obročnikov.


BH Expert – cross country občutenja in obilo zabave.

Frame

Frame
Expert Alu 29", 148x12, Integrated Headset 42ACB
Fork
Rock Shox Judy RL Remote Lock 100mm
Stem
BH SL 80mm, 31,8mm, +/-6º
Headset
BH SL Integrated Sealed Bearing

Divetrain

Shift levers
Shimano Deore 6100 12sp
Rear derailleur
Shimano XT 8100 12sp
Crank set
Shimano MT510 , 175mm
Bb set
Shimano
Cassete
Shimano Deore 6100 10/51
Chain
Shimano Deore

Brakes

Front brake
Shimano MT201 180mm
Rear brake
Shimano MT201 160mm

Wheelset

Wheelset
BH Lite
Tires
Maxxis Ikon 2.20/ Continental Race

Seat

Saddle
Prologo Nago RS
Seat clamp
Expert 34,9mm
Seatpost
BH Lite 31,6mm, 420mm

Cockpit

Handlebar
BH Lite Flat 780mm
Grips
BH Lock On